KER: Ovo nije šampionski tim, da jeste nastavili bismo takmičenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 13:15

KER: Ovo nije šampionski tim, da jeste nastavili bismo takmičenje

Los Anđeles Lejkersi eliminisali Golden Stejt u plej-ofu.

Trener košarkaša Golden Stejta Stiv Ker izjavio je nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima da njegov tim nije šampionski ali da ima potencijal, prenosi NBA TV.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su noćas pobedili ekipu Golden Stejta 122:101 u šestoj utakmici polufinalne serije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Možemo da se osvrnemo na celu sezonu i videćemo da smo imali uspone i padove. Svašta se događalo, suočavali smo se sa problemima, ali smo kao grupa ostali na okupu i borili se do samog kraja. I dalje mislim da ova ekipa ima šampionski potencijal. Nije da smo stigli do kraja puta - istakao je Ker.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ker: Ovo nije šampionski tim, da jeste bili bismo u finalu

Izvor: B92, 13.Maj.2023

Trener košarkaša Golden Stejta Stiv Ker izjavio je nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima da njegov tim nije šampionski ali da ima potencijal, prenosi NBA TV...Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su pobedili ekipu Golden Stejta 122:101...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.