Još jedan odlazak od Željka u NBA

Izvor: Mondo, 08.Avg.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan odlazak od Željka u NBA

Vonamejker nije sam otišao u Ameriku.

Foto: MN Press

U Fenerbahčeu su se već navikli na okolnost da se tokom leta rastaju sa igračima koji odlaze u NBA ligu.

Pre četiri godine zvučno je preko okeana otišao Bojan Bogdanović (Bruklin), godinu kasnije i Nemanja Bjelica (Minesota), prošlog leta otišli su Bogdan Bogdanović (Sakramento) i Ekpe Judo (Juta), a ovog leta je Bred Vonamejker potpisao ugovor sa Boston Seltiksima.

Niz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača koji su otišli iz Istanbula otišli u Ameriku produžen je u utorak za još jedno ime - Džejmsa Nanalija (28 godina, 201 centimetar).

Posle dve sezone saradnje sa Željkom Obradovićem, bek Fenera dogovorio je dvogodišnji ugovor sa Minesota Timbervulvsima.

Nanali je u dresu istanbulskog tima osvojio Evroligu 2017. godine, kao i dve titule turskog prvenstva. Prethodno je igrao za Avelino, Makabi Ašdod, Estudijantes, a u NBA je imao kratke epizode u Atlanti i Filadelfiji.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.