Jokiću i Denveru srpski derbi protiv Kingsa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokiću i Denveru srpski derbi protiv Kingsa (VIDEO)

U prethodnoj noći u NBA ligi snage su odmerili Sakramento i Denver, a pobedu u okršaju srpskih igrača odneo je centar Nikola Jokić, čiji su Nagetsi slavili sa 101:94.

Veoma skromno izdanje viđeno je od tri srpska košarkaša na terenu "Golden 1 centra".

Najbolji strelac među srpskim igračima bio je Bjelica sa 12 poena, saigrač iz Kingsa Bogdanović dodao je šest, dok je Jokić ubacio devet poena.

Denver je do pobede u Kaliforniji došao nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preokreta napravljenog u odlično odigranoj trećoj četvrtini, koja je pripala Nagetsima rezultatom 30:17.

Sakramento je bolje ušao u meč, vodio nakon prve četvrtine sedam poena, ali u momentima kada je Denver pravio seriju u drugom poluvremenu, poenterski lideri domaće ekipe zakazali su i nisu uspeli da odgovore.

Denver su do pobede u gostima vodili Mari sa 18 i Heris sa 17 poena. Nikola Jokić postigao je devet poena, uz 13 skokova, uz šut iz igre 4/15.

Najefikasniji u Sakramentu bili su Holms sa 24 i Foks sa 20 poena. Nemanja Bjelica na parketu je proveo 35 minuta kao starter i postigao 12 poena uz šest skokova, dok je Bogdanović od trenera Luka Voltona dobio 19 minuta sa klupe, postigavši šest poena, uz isto toliko asistencija i pet skokova.

Denver uprkos nešto slabijem početku u odnosu na prošlu sezonu ima učinak od tri pobede u isto toliko mečeva, dok Sakramento ne zna za pobedu pod vođstvom novog trenera Voltona u četiri meča.

Nagetsi su tako uz Minesotu i Sparse jedini neporaženi na Zapadnoj konferenciji, dok su Kingsi sa druge strane uz Pelikanse jedina ekipa koja ne zna za pobedu na Zapadu.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.