Srbi i Crnogorci promašivali okean, Jokić dao najsmešniji koš u sezoni! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi i Crnogorci promašivali okean, Jokić dao najsmešniji koš u sezoni! (video)

Nagetsi dobili u Sakramentu, uglavnom slabije partije naših, Kari i Dramond pogurali Golden Stejt, Vestbruk prvi put protiv Oklahome.

Denver je stigao do treće pobede, slavili su protiv Sakramenta, tim iz Kalifornije je sezonu otvorio sa četiri poraza u nizu. Bjelica u petorci 12 poena, šest skokova, 3 asistencije, sve koševe je postigao nakon trojki, Bogdanović mnogo slabiji, 2 od 12 šut, igrao je manje od 20 minuta.

Kingsi su imali loše procente, pa je čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i prosečnom igrom mnogo kvalitetniji gost stigao do pobede. Jokić 9 poena, 13 skokova, ni njega nije služio šut, Nagetsi su mnogo bolje igrali u nastavku, pojačali su odbranu, Marej je 14 od 18 poena postigao u nastavku, pa je Jokićev tim na 3-0, pet uzastopnih pobeda protiv Sakramenta.



Kingsi su se serijom od 10:0 vratili u meč u poslednjoj četvrtini, ali nisu imali snage za preokret.

Jokić je u svom stilu postigao koš, jedan od najsmešnijih u sezoni, ali očigledno, ovo samo on može...

Nikola Jokic with the 1-arm putback on Richaun Holmes pic.twitter.com/dPpGBXkvZE

— The Render (@TheRenderNBA) 29. октобар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.