Jokić na osmom mestu svih vremena po broju tripl-dablova

Izvor: Beta, 07.Dec.2021, 10:21

Jokić na osmom mestu svih vremena po broju tripl-dablova

Košarkaš Denvera Nikola Jokić zabeležio je prošle noći 60. tripl-dabl u NBA ligi, i sada zauzima osmo mesto u istoriji tog takmičenja.Srpski igrač je u porazu svog tima od Čikaga (109:97) upisao 17 poena, 15 asistencija i 12 skokova, a na osmoj poziciji je nasledio legendarnog igrača Bostona i člana Kuće slavnih, Larija Birda.Džejms Harden nalazi se na sedmoj poziciji sa 62 tripl-dabla u karijeri, a od aktivnih igrača na ovoj listi nalaze se i vodeći Rasel Vestbruk (189) i petoplasirani Lebron Džejms (99), preneo je sajt lige.Jokić je do novog tripl-dabla došao u svojoj 471. utakmici, dok je Bird svojih 59 tripl-dablova upisao kroz 897 utakmica, u periodu od 1979. do 1992. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić do osmog mesta svih vremena po broju tripl-dablova u NBA ligi

Izvor: Radio 021, 07.Dec.2021

Košarkaš Denvera Nikola Jokić zabeležio je prošle noći 60. tripl-dabl u NBA ligi i trenutno zauzima osmo mesto u istoriji tog takmičenja po ovom parametru.

Nastavak na Radio 021...

Jokić prestigao Lerija Birda u broju tripl-dabl mečeva

Izvor: RTS, 07.Dec.2021

Meč sa Čikagom Nikola Jokić je završio sa učinkom od 17 poena, 15 asistencija i 12 skokova, čime je stigao do svog 60. tripl-dabla u najjačoj košarkaškoj ligi sveta i prestigao legendarnog Lerija Birda na osmom mestu večne liste. . Srpski centar trenutno ima dva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.