Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2024, 07:26

Jokić junak još jedne pobjede Denvera

Košarkaši Denvera nagetsa savladali su Los Anđeles lejkerse rezultatom 101:99, u drugom meču prve runde plej-ofa Zapada NBA lige, a u pobjedničkom timu istakli su se Džamal Mari, koji je postigao koš za pobjedu uz zvuk sirene i Nikola Jokić, sa tripl-dabl učinkom na meču.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić i Mari junaci Denvera u spektakularnom preokretu protiv Lejkersa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2024

Košarkaši Denver nagetsa savladali su Los Anđeles lejkerse 101:99 u drugom meču prve runde plej-ofa Zapada zahvaljujući košu Džamala Marija uz zvuk sirene. Nikola Jokić je završio sa 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija...Denver je početkom treće deonice gubio 68:48. Nagetsi su došli do...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jedinstveni tripl-dabl: Po čemu Nikola Jokić piše istoriju plej-ofa u NBA?

Izvor: Danas, 23.Apr.2024

Džamal Mari jeste junak pobede Denvera protiv Lejkersa i u drugoj utakmici plej-ofa, ali je u njenom temelju učinak Nikole Jokića, najefikasnijeg u domaćem timu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.