Jokić je i video MVP

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 08:17

Jokić je i "video MVP"

Košarkaše Denvera od 02.30 naredne noći očekuje treći okršaj u finalnoj seriji NBA sa Majamijem.

Rezultat u seriji posle dva susreta u Denveru je nerešen, a na redu je i prvi okršaj na parketu franšize sa Floride.

Nikola Jokić je i dalje jedna od glavnih tema u NBA forumima, ali ne samo zbog sjajnih partija na terenu.

Zvanična NBA platforma objavila je neverovatan podatak, a reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o činjenici da je video snimke Jokićeve igre u proteklih mesec dana videlo preko 316 miliona ljudi!

Ono što je svakako zanimljivo je to da Jokić uopšte ne koristi društvene medije, samim tim nije ni jedan od onih koji preko njih gledaju svoje snimke.

Podatak da je za samo godinu dana, sa 18. mesta, došao do prvog, s tim što je na kraju regularnog dela sezone bio deveti, dovoljno govori.

Jokićeva magija na terenu postala je neodoljiva je za korisnike društvenih mreža.

Video koji je priložen ispod teksta, sa meča sa Lejkersima u plej-of seriji, ima preko 95.000 pregleda, a to je samo 350 deo ukupne brojke za protekli mesec.

I koliko god zvanični mediji u SAD nastoje da ga gurnu u drugi plan, ne vredi, time samo sebi čine medveđu uslugu i ostaju uskraćeni za dodatne brojke.

Ono što se iz svega jasno može zaključiti jeste da srpski centar nikada nije bio popularniji nego sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.