Jokić isključen (VIDEO) – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić isključen (VIDEO) – MaxBet Sport

Centar reprezentacije Srbije Nikola Jokić isključen je sredinom treće četvrtine meča protiv Španije na Mundobasketu u Kini. Izgubio je NBA superstar živce posle duela sa Markom Gasolom.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Očigledan faul centra “furije”, sudija je okarakterisao kao “mrtvu” loptu. Usledio je prigovor Somborca, prvo tehnička, a onda i psovka i isključenje. Nije mogao da sakrije bes naš centar, burno je reagovao, pa je morao ranije u svlačionicu.
U tim trenucima “orlovima” ništa nije polazilo od ruke, pa je i to bio razlog nervoze kako Jokića, tako i ostalih naših košarkaša koji su odigrali najgori meč na Svetskom prvenstvu.
Srbija je dobro krenula, vodila u prvoj četvrtini, ali u nastavku očajna igra čete Aleksandra Đorđevića.
Pogledajte zašto je Jokić isključen!
Nikola Jokic EJECTED after complaining a non-foul call #serbia #spain #FIBAWorldCup2019 pic.twitter.com/pcRccpJ0vk
— Fastbreak Breakfast (@fastbreakbreak) September 8, 2019
L’expulsion de Nikola Jokic face à l’Espagne pic.twitter.com/Og69mGaItC
— Alley Oop (@AlleyoopFR) September 8, 2019


The post Jokić isključen (VIDEO) – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVOJICA SUDIJA NISU VIDELI OČIGLEDAN FAUL NA JOKIĆU: Pogledajte skandalozan trenutak kada arbitri isključuju srpskog igrača! VIDEO

Izvor: Kurir, 08.Sep.2019

Centar reprezentacije Srbije Nikola Jokić isključen je na meču protiv Španije u 24. minutu.

Nastavak na Kurir...

Jokić dobio isključenje, pa iskalio bes " opravdano ili ne? VIDEO

Izvor: B92, 08.Sep.2019

Nikola Jokić neće po dobrome pamtiti meč protiv Španije na Mundobasketu, s obzirom da je isključen tokom treće četvrtine...Centar reprezentacije Srbije nije bio zadovoljan odlukom sudija, koje su mu olako dale tehničku grešku zbog prigovora, pa ga isključile sa utakmcie jer je prethodno zaradio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.