Jokić: Potcenili su nas? Baš me briga!

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 08:18

Jokić: Potcenili su nas? Baš me briga!

Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju i tripl-dablom učestvovao u još jednoj pobedi Denver Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima.

Tim iz Kolorada sada ima 2-0 u seriji i na pola je puta od velikog NBA finala.

Jokić je posle meča upitan da prokomentariše potcenjivanje Denvera, kao i priče da su Lejkersi sa Hačimurom našli rešenje za njega

"Ništa novo za nas. Da budem iskren, sviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi se to. Nije nas briga. Šta god... To je normalno za nas, ne obraćam pažnju na sve to", rekao je Jokić.

Podsetio se i prethodnih potcenjivanja Denvera.

"Možda se sećate kad smo igrali u 'balonu', pobedili smo Jutu i svi su pričali o tome kako su oni ispustili prednost. Kad pobedimo Kliperse, sve je o njima..."

Dobio je Jokić i lanac koji se dodeljuje najboljem defanzivcu.

"Nije to samo zbog mene. Imam ljude iza sebe, imam čoveka koji će biti tu uz mene. Nije to moj lanac, to bi trebalo da pripadne svima".

Serija se sada seli u Los Anđeles, a sledeći meč igra se u noći između subote i nedelje od 02:30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

”MA, BAŠ NAS BRIGA”: Jokić se oglasio nakon nove pobede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023

Nova istorijska partija Srbina....Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju i tripl-dablom učestvovao u još jednoj pobedi Denver Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima.T im iz Kolorada sada ima 2-0 u seriji i na pola je puta od velikog NBA finala...Jokić je posle meča upitan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.