”MA, BAŠ NAS BRIGA”: Jokić se oglasio nakon nove pobede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 09:30

”MA, BAŠ NAS BRIGA”: Jokić se oglasio nakon nove pobede!

Nova istorijska partija Srbina...

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju i tripl-dablom učestvovao u još jednoj pobedi Denver Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima.T im iz Kolorada sada ima 2-0 u seriji i na pola je puta od velikog NBA finala.

Jokić je posle meča upitan da prokomentariše potcenjivanje Denvera, kao i priče da su Lejkersi sa Hačimurom našli rešenje za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ništa novo za nas. Da budem iskren, sviđa mi se to. Nije nas briga. Šta god... To je normalno za nas, ne obraćam pažnju na sve to - rekao je Nikola.

Podsetio se i prethodnih potcenjivanja Denvera.

- Možda se sećate kad smo igrali u 'balonu', pobedili smo Jutu i svi su pričali o tome kako su oni ispustili prednost. Kad pobedimo Kliperse, sve je o njima - istakao je Jokić.

Dobio je Jokić i lanac koji se dodeljuje najboljem defanzivcu.

- Nije to samo zbog mene. Imam ljude iza sebe, imam čoveka koji će biti tu uz mene. Nije to moj lanac, to bi trebalo da pripadne svima.

Serija se sada seli u Los Anđeles, a sledeći meč igra se u noći između subote i nedelje od 02:30.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.