Jokić: Ne znam odgovor

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 06:47

Jokić: Ne znam odgovor

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, nije znao da objasni novinarima zašto je imao samo četiri asistencije u drugoj utakmici finala NBA.

Denver Nagetsi ispustili su prednost domaćeg terena porazom od Majamija (108:111), a Jokić je bio maestralan ubacivši 41 poen.

Međutim, nekarakterično za njega, srpski košarkaš je ostvario samo četiri asistencije.

"Iskren da budem, ne znam odgovor", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Jokić na na pitanje "zašto je imao samo četiri asistencije".

Odgovor bi trebalo da se traži u nekim promašajima saigrača, ali i do odlične odbrane Majamija koja ga nije udvajala, već se fokusirala na košarkaše oko njega.

"Igralo se u njihovom ritmu, a mi ne želimo da igramo na taj način. Mislim da je disciplina ključ. Ako ćemo imati ovakve raspade, onda serija neće biti dugačka", kazao je Jokić na zonu protivniku.

Pročitajte još:

* Spolstru iznerviralo pitanje ESPN: To je smešno, Jokić je neverovatan VIDEO

* Jokić je maestralan, ali Denver nije – brejk Majamija! VIDEO

* Neverovatan previd sudija – na štetu Denvera VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.