Surdulički Radnik opstao u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2023, 19:01

Surdulički Radnik opstao u Superligi

Pobedom od 2:0 nad Grafičarem u revanšu baraža za dopunu Superlige fudbaleri Radnika iz Surdulice obezbedili su igranje u elitnom rangu i naredne sezone. U prvom meču je bilo 1:1, a Surduličani su na svom terenu slavili opstanak u najjačem takmičenju.

Radnik je poveo u 40. minutu iz penala, a precizan je bio Andrija Radulović, nekadašnji igrač Grafičara.

Konačan rezultat postigao je Milan Makarić u 88. minutu. Radnik je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meč sa desetoricom zbog crvenog kartona Duronjića, ali to nije omelo Surduličane da osiguraju opstanak.

U Superligi i plej-autu Radnik je ostvario 8 pobeda, 11 remija i 18 poraza.

Da li će jug Srbije imati dva predstavnika u Superligi i sledeće sezone, biće poznato nakon revanša Radničkog i Inđije u Nišu. U prvom meču ekipa iz Srema pobedila je rezultatom 3:1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnički spasio sezonu - pobedio Inđiju i opstao u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2023

U sezoni koju je počeo borbom u Evropi i tokom koje je proslavio vek postojanja - tek u poslednjem meču Radnički je osigurao opstanak u najjačem takmičenju. Pobedom 3:0 nad Inđijom na stadionu "Čair", nakon 3:1 u prvom susretu, tim iz Niša osigurao je opstanak u eliti i igranje nove sezone u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.