JOKIĆEVA SUPRUGA JE DEVOJČICA SA ČUVENE FOTOGRAFIJE: Natalija je proterana iz Krajine u ‘Oluji’, sa samo sedam meseci preživela pakao! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2023, 22:51

JOKIĆEVA SUPRUGA JE DEVOJČICA SA ČUVENE FOTOGRAFIJE: Natalija je proterana iz Krajine u ‘Oluji’, sa samo sedam meseci preživela pakao! (FOTO)

Neverovatna priča izabranice najboljeg košarkaša na planeti! Nikola Jokić je glavna zvezda svih svetskih medija u prethodnim danima. Srbin iz Sombora je vodio Denver Nagetse do prve istorijske NBA titule franšize iz Kolorada. Popularni Džoker je proglašen za MVP finalne serije, a čestitke stižu neprestano sa svih strana. Najveća podrška u karijeri Nikoli su supruga, ... Read more
The post JOKIĆEVA SUPRUGA JE DEVOJČICA SA ČUVENE FOTOGRAFIJE: Natalija je proterana iz Krajine u ‘Oluji’, sa samo sedam meseci preživela pakao! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

GROBARIMA NEĆE BITI DOBRO: Nikola Jokić nije prošao probu u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 09:27

Greška u koracima...Najpre dve MVP titule, pa šampionska titula i priznanje za najboljeg igrača finalne serije. Nikola Jokić nastavlja da ruši rekorde i pomera granice.  Ali ko zna šta bi bilo da Nikolu Jokića nije zapazio Miško Ražnatović i doveo ga u Megu posle čega je sve krenuolio (ne)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.