GROBARIMA NEĆE BITI DOBRO: Nikola Jokić nije prošao probu u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 09:27

GROBARIMA NEĆE BITI DOBRO: Nikola Jokić nije prošao probu u Partizanu

Greška u koracima.

Najpre dve MVP titule, pa šampionska titula i priznanje za najboljeg igrača finalne serije. Nikola Jokić nastavlja da ruši rekorde i pomera granice.  Ali ko zna šta bi bilo da Nikolu Jokića nije zapazio Miško Ražnatović i doveo ga u Megu posle čega je sve krenuolio (ne) očekivanim tokom.

Prvi trener Nikole Jokića Siniša Savović je, otkrio veoma zanimljiv detalj sa početaka karijere najboljeg igrača planete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
– Nikola je počeo da trenira sa sedam godina, kada je krenuo u školu, počeo je sa košarkom. Bio je mali slatki bucko, koji je odlično baratao loptom. Već se tada videlo da ima smisla za košarku, ali apsolutno niko nije mogao da pretpostavi da će doći do ovih visina. Ja sam ga vodio na probu da ga vide kolege iz Partizana kada je imao 16 godina, ali sudbina je odredila drugi pravac, pa je završio u Megi i sve se fenomenalno završilo. Košarka je za njega bila ljubav i igra - rekao je Savović za emisiju „Među nama“, a preneo Sport Klub.

Svojevremeno je i legendarni Duško Vujošević izneo svoje mišljenje o Nikoli Jokiću i Partizanu:

- Mogu sad izmišljati i petljati, ali biću iskren. Jednostavno, nisam ga video, nisam ga primetio. Znam da su mi ljudi koji su obavljali posao skauta u Partizanu rekli za njega da je debeo i da se ne isplati dovoditi ga. Sad mi je jako krivo. Taj previd samo govori o slabosti u strukturama Partizana. Dok je nama Jokić bio debeo, Miško Ražnatović ga je prepoznao i odveo u Megu. Užasno mi je žao zbog toga - i dalje se kaje Vujošević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.