JEO SAM DOBRO, GLEDAO SERIJU, PA SAM OPET DOBRO JEO... Duhoviti Srbin DO SUZA nasmejao američke novinare! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Maj.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEO SAM DOBRO, GLEDAO SERIJU, PA SAM OPET DOBRO JEO... Duhoviti Srbin DO SUZA nasmejao američke novinare! (VIDEO)

Sjajni srpski centar Nikola Jokić bio je odlično raspoložen na konferenciji za medije nakon četvrtog meča polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOU SRBINA NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Novinari VRIŠTALI OD SMEHA: Jokić je polomio mikrofon, a onda je usledila reakcija o kojoj BRUJI AMERIKA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Maj.2019

Fantastični centar Denvera, Nikola Jokić, do suza je nasmejao novinare na konferenciji za medije nakon brejka Nagetsa u Portlandu.

Nastavak na Kurir...

Jeo, gledao seriju, jeo, spavao...

Izvor: Mondo, 06.Maj.2019

"Ne mogu da vam kažem koju sam seriju gledao", dodao je Nikola Jokić na kraju konferencije za medije posle uzbudljive pobede nad Portlandom i izjednačenja u seriji (2:2)...Raspored u NBA ligi je nekada (često) nemilosrdan prema igračima...Nakon što su u noći između petka i subote igrači Portlanda...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.