JANIS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Trebalo je da budem MVP u poslednjih pet godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 22:48

JANIS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Trebalo je da budem MVP u poslednjih pet godina

Grk pričao o trci za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo smatra da je u prethodnih pet godina on bio MVP NBA lige, prenosi madridski AS.

Ove sezone grčki košarkaš prosečno beleži 31 poen uz 12 skokova i 5,7 asistencija, dok je njegov tim prvi na tabeli Istočne konferencije sa 58 pobeda i 24 poraza. Priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige Adetokumbo je dobio 2019. i 2020. godine.

- Vidite, nikada ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušavam da stvorim narativ o radu koji ulažem i možda će mi to naškoditi, pošto verujem da sam bio MVP u poslednjih pet godina. Da li želim da budem MVP treći put? Naravno da želim. Ekstremno sam takmičarski nastrojen, pokušavam da svoj tim učinim plaćenim, za to sam ovde, za to sam plaćen. Te dve sezone kada sam osvojio nagradu, to su bile moje najlošije sezone u poslednjih pet godina, pogledajte statistiku. Ali nema veze, probao sam da izbegnem taj razgovor po svaku cenu. Neću da mi deca vide oca kako kuka zbog nagrade, neću da je osvojim na taj način - izjavio je Adetokumbo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: NBA,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Džej-Džej Redik odustao od Jokića

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 07:54

Bivši NBA igrač Džej-Džej Redik, koji je stao u odbranu Nikole Jokića kada ga je "prozivao" Kendrik Perkins, više ne vidi Srbina kao MVP-ja sezone.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.