IGRAO JE ZA HJUSTON I LEJKERSE: Denver doveo zamenu za Nikolu Jokića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 09:30

IGRAO JE ZA HJUSTON I LEJKERSE: Denver doveo zamenu za Nikolu Jokića (FOTO)

Vraća se u NBA.

Američki košarkaš Tarik Blek (29) postaće novi saigrač Nikole Jokića u Denveru. Košarkaš koji je ovog leta završio saradnju sa Zenitom iz Sankt Peterburga i vratiće se u SAD, gde je već najstupao u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu.

Blek, koji igra na poziciji centra, tri godine je igrao košarku u Evropi, pa ga dobro poznaje i publika na našim prostorima. Dve sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proveo je u Makabiju iz Tel Aviva, da bi se zatim preselio u Zenit sa kojim je u julu okončao saradnju.

Tarik Black signs with the Denver Nuggetshttps://t.co/TBx7SD47aa

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) September 23, 2021

Već je nosio dres Hjuston Roketsa i Los Anđeles Lejkersa, a u ekipi Nikole Jokića od njega će se očekivati mnogo ''mišića'' pod košem.

Čovek koji na centarskoj pozicji treba da odmeni MVP-ija lige visok je 206 centimetara i težak oko 115 kilograma, a u NBA već ima 220 odigranih utakmica!

Ipak, njegov kvalitet nije u potpunosti došao do izražaja u evropskoj košarci. Član Zenita bio je od januara do juna 2021. godine i u Evroligi je prosečno beležio 5,2 poena i 3,5 skokova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.