Izvor: RTS, 23.Sep.2021, 13:56

I Krajinović izgubio u prvom meču u Kazahstanu

Filip Krajinović još jedan je u nizu srpskih tenisera koji su ispali sa turnira u Nur Sultanu. Krajinović je u drugom kolu poražen od Australijanca Džejmsa Dakvorta, rezultatom 7:6 (7-2), 6:3.
Filip je bio veliki favorit protiv Dakvorta, ali tu ulogu nije opravdao i zabeležio je četvrti uzastopni neuspeh, odnosno šesti poraz u poslednjih osam mečeva.

Srpski igrač od početka susreta nije uspeo da stvori prednost na terenu, Australijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je odlično servirao i sigurno uzimao svoje gemove.
Došlo se do taj-brejka, u kojem je Džejms napravio veliku seriju od 5:1 i dobio dodatni gem.
Dobijanje seta mu je pomoglo da na startu drugog oduzme servis Krajinoviću i završi posao za nešto više od sat i po.
Dakvort će u sledećem kolu igrati protiv sunarodnika Džona Milmana, koji je eliminisao Đaumea Munara.
Pre Krajinovića krah je doživeo i Dušan Lajović.
Turnir u Nur Sultanu počeo je u ponedeljak i igra se za nagradni fond od 480.000 dolara.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krajinović poražen četvrti puz zaredom: Bez brejk-lopte protiv Australijanca

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2021

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Nur-Sultanu, od njega je rezultatom 2:0 bio bolji Australijanac Džejms Dakvort, 65. igrač ATP liste.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.