HRVAT SVIM SILAMA UZ SRBINA: Jokić je pokraden, kad sam čuo da nije MVP rekao sam da neću gledati NBA, potresao se

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 13:44

HRVAT SVIM SILAMA UZ SRBINA: Jokić je pokraden, kad sam čuo da nije MVP rekao sam da neću gledati NBA, potresao se

Kroz šalu ukazao istinu.

Hrvatski košarkaš Krunoslav Simon smatra da je Nikola Jokić i treći put u nizu trebalo da bude izabran za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Igrač Cedevite navodi da je srpski centar opljačkan u ovogodišnjem izboru za MVP-a.

- To što Jokić nije imenovan za MVP-a je kompletna besmislica. To je prevara, pljačka veka - istakao je Simon.

Kako je rekao, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video da Jokić nije MVP razmišljao je o tome da prekine da gleda NBA.

- Ova situacija meni izgleda smešno. Ovaj momak je kompletno izdominirao ligom, ali na kraju dana nagrada je otišla Džoelu Embidu. Mislim da je Jokić uradio previše za NBA. Prvo sam video vesti i rekao sam sebi "Okej, ja od sada prestajem da pratim NBA. Kao što možete videti na osonovu njegovog performansa u plej-ofu, Jokić se veoma zabrinuo kada je čuo da ja neću pratiti NBA - zaključio je Simon kroz osmeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.