Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 17:07

Greg Popovič nahvalio Jokića: On je reinkarnacija Lerija Birda

Velika stvar za srpskog igrača...

Trener San Antonio Sparsa, Greg Popovič, nije štedeo reči hvale za srpskog košarkaša Nikolu Jokića koji je protiv njegovog tima dao 25 poena i imao 11 asistencija uz četiri skoka i jednu ukradenu loptu.

Posle utakmice Popovič nije krio oduševljenje igrom Jokića. I uporedio ga je sa čuvenim svetskim igračima.

"Jokić je kao reinkarnacija Lerija Birda. Sve radi. Neverovatan je", rekao je Popovič.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Ali, tu se nije zaustavio.

"Izlazi van i šutira za tri poena. Skače dobro, trebalo bi da postoji NBA pravilo da ne možeš da dodaješ sebi loptu od obruča. On je Mozes Meloun. Znate, ode dole i skoči četvrtinu inča, pa onda tapne loptu o obruč dva ili tri puta i onda je položi. Nije to sreća. Radi to uvek. Odličan je na obruču, a jasno je da se radi o najboljem dodavaču među visokim igračima u ligi. Ako nije najbolji, onda je blizu. Zaista je poseban igrač", rekao je Popovič.

Teško da jedan igrač danas može da dobije veću pohvalu... Bird je godinama igrao u velikom stilu, a Greg Popović je trener koji ne daje lako komplimente.

Nikola Jokić se našao u odabranom društvu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.