NOVI ŠOU JOKIĆA: Srbin radio šta je hteo! Festival trojki i ludih asistencija za pobedu Denvera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 08:19

NOVI ŠOU JOKIĆA: Srbin radio šta je hteo! Festival trojki i ludih asistencija za pobedu Denvera (VIDEO)

Još jedna sjajna partija.

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su San Antonio Sparse rezultatom 132:126, a srpski reprezentativac Nikola Jokić pružio je još jednu sjajnu partiju za tim iz Kolorada.

Nakon tripl-dabla protiv Oklahome, Nikola je upisao jedan sjajan dabl-dabl protiv ekipe Grega Popovića. Srbin je meč završio sa 25 postignutih poena, 11 asistencija i četiri skoka. Na terenu je proveo 32 minuta.

Na Jokićevom repertoaru bilo je svega... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poigravao se sa protivnicima u reketu, ubacivao je trojke i sjajno razigravao svoje saigrače.

Pored Jokića, još jednu sjajnu partiju pružio je Majkl Porter junior, koji je upisao 30 poena i 15 skokova.

Na drugoj strani, Rudi Gej je bio najefikasniji kod Sparsa sa 24 poena. Derik Vajt dodao je 20, a Demar Derozan 18.

Nagetsi su znatno bolje otvorili duel i brzo poveli 16:4, ali je rival uspeo da se vrati do kraja deonice. Vodio je Denver i tokom druge četvrtine, da bi San Antonio preuzeo kontrolu posle velikog odmora i pobegao na 74:67.

Imao je tim iz Kolorada odgovor na to. U poslednjih 12 minuta ušlo se uz 89:89, pre nego što je Denver stekao +10 (124:114) i rešio pitanje pobednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dabl-dabl Jokića u pobedi Denvera protiv Sparsa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020

Košarkaši Denvera pobedili su San Antonio 132:126, uz dabl-dabl učinak Nikole Jokića...Posle tripl-dabla u trijumfu protiv Oklahome, srpski centar je meč u Orlandu završio sa 25 poena (10/17 iz igre) i 11 asistencija, uz četiri skoka, za nešto više od pola sata na parketu...U ekipi Nagetsa odličnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jokić o Nurkiću: Srećan sam zbog njega

Izvor: B92, 06.Avg.2020

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić odigrao je sjajnu utakmicu protiv San Antonio Sparsa...U pobedi Denvera 132:126, Jokić je postigao je 25 poena, uz 4 skoka i 11 asistencija...Nakon utakmice pričao je o ovom, ali i narednom meču protiv Portlanda, kao i bivšem saigraču Jusufu Nurkiću...Jokić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.