GROBARI SU VEĆ KRENULI DA SLAVE: Velika NBA zvezda stiže u Partizan! Isplivala DVA detalja koja mnogo toga otkrivaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:53

GROBARI SU VEĆ KRENULI DA SLAVE: Velika NBA zvezda stiže u Partizan! Isplivala DVA detalja koja mnogo toga otkrivaju (FOTO)

Velika euforija.

KK Partizan još uvek nije angažovao nijedno letnje pojačanje, ali to bio ubrzo moglo da se promeni. Naime, prva akvizicija bi mogla da bude direktno iz NBA lige.

U pitanju je Slovenac Goran Dragić. Zvanična ponuda još uvek nije poslata, ali su se pojavila dva detalja koja su naterala Grobare da poveruju da iskusni plejmejker dolazi u redove crno-belih.

On je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isto vreme počeo da prati nalog Partizana kao i generalnog menadžera Zorana Savića, a zanimljivo je da je isto uradio i za pevača Darka Lazića.

To je bilo sasvim dovoljno da izazove euforiju među pristalicama crno-belih, a kakav će epilog biti ostaje da vidimo u narednim danima.

Partizan će, zasigurno, biti u potrazi za plejmejkerom nakon sve izvesnijeg odlaska Dantea Egzuma.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: NBA,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.