GDE JE BOLJA ATMOSFERA, KOD GROBARA ILI DELIJA? Kemba Voker izjavom RAZBESNEO navijače jednog kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 14:32

GDE JE BOLJA ATMOSFERA, KOD GROBARA ILI DELIJA? Kemba Voker izjavom RAZBESNEO navijače jednog kluba

Četvorostruki NBA Ol-star igrač imao je samo reči za hvale za atmosferu u Areni.

Košarkaš Monaka Kemba Voker je u intervjuu za BasketNjuz izjavio da je bio impresioniran nastupom navijača Crvene zvezde i Partizana, ali je fanove jednog kluba ipak izdvojio.

Voker je debitovao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroligi upravo protiv crveno-belih 18. oktobra, kada je Monako kao gost slavio rezultatom 82:76.

- Svi su mi pričali tako uzbuđeno o utakmici protiv Zvezde. Drugi su mi rekli ‘J**eš to. Ako misliš da je ovo ludo, sačekaj meč sa Partizanom. Bili su u pravu, bilo je neverovatno - rekao je plejmejker.

Iako je imao reči hvale za navijače oba kluba, ovom izjavom razbesneo je Delije, a razgalio Grobare, koji po mišljenju Vokera prave bolju atmosferu. Podsećamo da su crno-beli najgledaniji klub u Evroligi, a da se odmah iza njih nalaze crveno-beli, te da se najlepša moguća navijačka atmosfera iz Beograda šalje u čitav svet.

Njegove kolege iz NBA lige koje su se oprobale u Evropi, često atmosferu porede sa onom koja vlada na NCAA utakmicama u SAD, sa čim je saglasan bivši as Šarlot Hornetsa.

- Mislim da je slično. Arena u Beogradu je veća nego hale u kojima igraju NCAA timovi, mislim da nije isto, ali da je atmosfera u koledž košarci najbliža atmosferi u Evropi - zaključio je Voker.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.