Entoni besan na Nagetse zbog Jokića: Namerno su to uradili VIDEO

Izvor: B92, 12.Jan.2024, 09:06

Entoni besan na Nagetse zbog Jokića: "Namerno su to uradili" VIDEO

Bivša NBA zvezda Karmelo Entoni zamerio je Denver Nagetsima što su dali Nikolu Jokiću da nosi broj 15.

Entoni je jedan od najboljih igrača u istoriji Nagetsa, ali je Jokić svojim impresivnim rezultatima, sa dve MVP nagrade i istorijskom NBA titulom već rezervisao da Denver u njegovu čast povuče broj 15 iz upotrebe kada završi karijeru.

Toga je verovatno svestan i Entoni, koji je tokom osam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Denveru postavio mnoge rekorde franšize, pa da se nije pojavio Jokić, jednog dana bi Nagetsi verovatno zbog njega povukli "petnaesticu".

Stoga je Entoni uveren da su Nagetsi namerno dali broj 15 Jokiću.

"Bio je to sitničav potez. Nije kao da su birali brojeve već su mu bukvalno dali taj: 'Evo ti 15'. Stavili ste Jokića u središte toga. On nema pojma šta se dešava. Možda bi on rekao e mogao bih da nosim 15, to je Melov broj. Mogao ga je nositi da bi odao poštovanje. Ali oni su mu dali 15 kako bi pokušali da izbrišu ono što sam uradio. Znao sam da razmišljam o tome, ali ne mislim više. Šta je trebalo da bude bilo je", rekao je Entoni.

Međutim, Entonijeva logika je besmislena jer ko je mogao očekivati da će 41. pik iz Srbije postati najbolji igrač u istoriji Denvera?

Osim toga, Nagetsi su broj 15 i pre Jokića davali drugim igračima, primera radi od 2012. do 2014. ga je nosio Entoni Rendolf.

A sam Jokić je nosio broj 15 mnogo pre Nagetsa, još kao igrač Mege.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČUVENI NBA KOŠARKAŠ ISPROZIVAO DENVER ZBOG JOKIĆA: „Pokušali su da izbrišu ono što sam ja uradio“ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Jan.2024

Jokić je sada zaštitno lice franšize, što je Entoni prepoznao. Nekadašnji igrač Denvera Karmelo Entoni, tokom sv og gostovanja u jednom podkastu i reči koje je tamo izrekao na račun Nagetsa našao se na meti kontroverznih komentara. On je u sve to upleo i Nikolu Jokića, tvrdivši da je Denver...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.