Embid ne igra protiv Bruklina

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 10:53

Embid ne igra protiv Bruklina

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid zbog povrede kolena propustiće četvrti meč plej-of serije protiv Bruklina.

Kako prenosi ESPN, Kameunac je uradio magnetnu rezonancu koja je pokazala da ima uganuće desnog kolena i da će se u tim vratiti početom sledeće sedmice.

Nije poznato da li će se vratiti za potencijalnu petu utakmicu u ponedeljak, ako Siksersi ne završe seriju plej-ofa prvog kola Istočne konferencije u subotu u Bruklinu.

Siksersi vode Netse >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 3-0 u seriji, a naredni meč igra se u subotu od 19 časova po srednjeevropskom vremenu.

Embid, jedan od favorita za nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige, povredio je koleno u trećoj četvrtini u trećeg meča protiv Bruklina, posle kontakta sa Kamom Džonsonom.

Tada se moglo se videti kako se drži za koleno i kako šepa po terenu, ali je ostao u igri.

Embid je nosio led na kolenu posle utakmice, ali je rekao da se oseća dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.