Tripl-dabl Jokića – Denver spremio metlu! VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 06:19

Tripl-dabl Jokića – Denver spremio "metlu"! VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Minesotu Timbervulvs 120:111, u trećoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije.

Nagetsi, koji vode 3-0, veoma su, blizu da uruče "metlu" TImbervulvsima, odnosno da seriju završe sa maksimalnih 4-0.

Nikola Jokić ostvario je tripl-dabl, a utakmicu je završio sa 20 poena, 11 skokova i 12 asistencija, dok je iz igre šutirao sjajnih 9-13.

Najefikasniji u ekipi Nagetsa bio je Majkl Porter junior sa 25 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džamal Marej je imao 18 i devet asistencija, dok su dvocifreni bili Poup i Gordon sa 14 poena, kao i Braun sa 12.

Kod Vulvsa se istakao Edvards ubacivši 36 poena, Tauns je dodao 27, a Gober je imao dabl-dabl, 18 poena i 10 skokova.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOKIĆ PREDVODIO DENVER DO NOVE POBEDE: Tripl-dabl srpskog reprezentativca! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2023

Nagetsi upisali trijumf. Košarkaši Denvera upisali su pobedu protiv Minesota rezultatom 120:111 i sada se nalaze na korak od plasmana u polufinale Zapadne konferencije NBA lige. Srpski košrarkaš Nikola Jokić ponovo je dominirao na terenu i zabeležio tripl-dabl postigavši 20 poena 12 asistencija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.