Efes uradio fenomenalan posao, treba li mu veće pojačanje za sledeću sezonu?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 19:57

Efes uradio fenomenalan posao, treba li mu veće pojačanje za sledeću sezonu?

Ako se po jutru dan poznaje, i u narerdnoj sezoni Efes će biti među glavnim favoritima za osvajanje Evrolige.

Prema poslednjim informacijama koje je večeras preneo ''Eurohoops'', čelnici turskog Efesa su uradili najvažniji posao ovog leta.

Pomenuti izvor navodi da je postignut dogovor sa najboljim igračem Efesa Šejnom Larkinom, koji će i u naredne dve sezone nositi dres kluba iz Istanbula.

Na kraju prethodne, prekinute sezone, bilo je najava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će se Larkin preseliti u Ameriku i pokušati da se vrati u NBA ligu, ali potom se pojavila njegova izjava da ne želi po svaku cenu da ide u neki od NBA klubova i da tamo bude treća opcija na poziciji plejmejkera.

Želeo je značajniju ulogu u najjačoj ligi sveta, ali pošto izgleda nije dobio takvu ponudu, logična je odluka da ostane u Efesu, gde je briljirao i gde se već odomaćio, pošto je dobio i tursko državljanstvo.

Prošle sezone je u 25 evroligaških mečeva ostvario izvanredan prosečni učinak od 22.2 poena, 4.1 asistencija i 3.1 skokova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.