EFES HITNO REAGOVAO: Miciću stiglo NBA pojačanje! Osvajao je PRSTEN, a u poslednja 22 dana je dvaput popio OTKAZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 12:15

EFES HITNO REAGOVAO: Miciću stiglo NBA pojačanje! Osvajao je PRSTEN, a u poslednja 22 dana je dvaput popio OTKAZ

Najbolji tim Evrolige katastrofalno počeo sezonu.

Užasan početak sezone u Evroligi, gde posle četiri odigrana kola, ubedljivo zauzima poslednju poziciju sa svim porazima, naterao je upravu Efesa da hitno reaguje i dovede pojačanje.

Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala Kristal Palas. Kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.

Tako je branilac titule na Starom kontinentu objavio da je potpisao dvogodišnji ugovor sa Elajdžom Brajantom, koji stiže iz NBA lige!

Naime, Amerikanac je u dresu šampiona Milvokija odigrao 11 mečeva i učestvovao u osvajanju prstena prošle sezone. Pre toga je igrao za Makabi iz Tel Aviva, odakle je i otišao "preko bare".

Milvoki mu je dva puta uručivao otkaz, najpre 26. sempetmbra, ali su ga u sastav vratili tri dana kasnije, da bi potom bio otpušten i 14. oktobra. Najbolji meč odigrao je protiv Čikaga u maju kada je zabeležio 16 poena, šest skokova i tri asistencije.

Anadolu Efes Istanbul signs Elijah Bryant for 2 season pic.twitter.com/mwgs50RqPJ

— Luca D'Alessandro (@LucaDa18) October 18, 2021

Na Stari kontinent je stigao u sezoni 2018/19 kada je potpisao za Hapoel Eilat, ali se zahvaljujući sjajnim partijama preselio u Ponos Izraela, gde je odigrao 61 meč.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA IGRA LIGU ŠAMPIONA: Evo gde mogu da se kupe karte

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021

Utakmica se igra u serdu od 17 časova...Omladinci Crvene zvezde u sredu nastavljaju svoj put u okviru Lige šampiona, pošto će na stadionu Čukaričkog odigrati revanš meč protiv Sent Patrika iz Irske u okviru prvog kola ovog takmičenja...Izabranici Marka Neđića su savladali Sent Patrik u Irskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Elajdža Brajant dve sezone u Efesu

Izvor: RTS, 18.Okt.2021

Američki košarkaš Elajdža Brajant novo je pojačanje Efesa. Iskusni bek je sa aktuelnim šampionom Evrope potpisao dvogodišnji ugovor. . Elajdža Brajant je prošlu sezonu započeo u Makabiju, gde je prosečno beležio 10 poena i tri skoka u Evroligi...Potom je potpisao...

Nastavak na RTS...

DRAMA SA TUŽNIM KRAJEM: Kraj za Aleksandru već na početku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021

Ništa od zapaženog rezultata u Moskvi...Aleksandra Krunić je poražena u prvom kolu VTA turnira u Moskvi...Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ODLIČNE VESTI ZA STANKOVIĆA: Crvena zvezda na megdan Midtjilandu putuje sa VELIKIM POJAČANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021

Šanse za trijumf u Danskoj sve veće...Crvena zvezda više nema problema sa virusom korona. Naime, pomoćni trener Nenad Milijaš i najveće letošnje pojačanje Rišairo Živković, dobili su negativne nalaze saznaje "Mozzart sport"...Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.