UZ NJEGA ĆE ZABORAVITI MESIJA: Barsa spremila bogatstvo za Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 16:18

UZ NJEGA ĆE ZABORAVITI MESIJA: Barsa spremila bogatstvo za Srbina

Velika želja.

Posle Juventusa, Njukalsa, Totenhema, PSŽ-a, Mančester junajteda… u red za Dušana Vlaovića stala je i Barselona.

Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala Kristal Palas. Kvota na keca je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na “Nou kampu” nikako da prebole odlazak Lionela Mesija, svi se navikavaju na novonastalu situaciju, ali u rukvodostvu katalonskog giganta veruju da bi uz srpskog napadača Argentinac bio lakše zaboravljen.

Kao i u nekim drugim klubovima, Vlahović se nalazi na vrhu liste želja uz Erlinga Halanda, ali je njegova prednost što je finansijski znatno pristupačniji od golgetera Borusije Dortmund (70 u odnosu na preko 100 miliona evra).

Vlahović je u novoj sezoni postigao devet golova – tri za reprezentaciju Srbije i šest za Fiorentinu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.