Dončićeva poruka za sudije

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 13:03

Dončićeva poruka za sudije

Luka Dončić je već dugo frustriran suđenjem u NBA ligi, a posle Memfisa je istakao i šta mu najviše smeta.

Dončić je sa 35 poena predvodio Dalas do pobede u Memfisu gde je vodio veliku bitku sa Vinsom Vilijamsom Mlađim.

Na dvadesetak sekundi pre kraja meča je posle verbalne rasprave sa igračem Grizlisa dobio tehničku grešku.

Dončić je otvoreno progovorio o sudijskom kriterijumu kada je u pitanju razgovor između igrača na terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"On je samo pričao sr**ja sve vreme. Pogledao sam nazad i rekao sam mu da želim da mi dopuste da igramo jedan na jedan, tada sam dobio tehničku grešku. Sudije su trebale da nas puste da pričamo, to je deo igre i ja ga volim. Mislim da je on sjajan defanzivac, ali sudije… Prošlu utakmicu nisam uradio ništa, a obojica smo dobili tehničke. Na ovoj utakmici smo obojica pričali i samo sam ja dobio tehničku. Sudije bi trebale da se smire na tom polju", rekao je Dončić.

Dončić je sedmi meč u nizu postigao najmanje 30 poena, a njegovu sjajnu partiju je obeležio i sukob sa domaćim navijačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.