Dončić oduševljen rečima Džejmsa

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić oduševljen rečima Džejmsa

Luka Dončić, zvezda u usponu u NBA, kaže da je počastvovan rečima Lebrona Džejmsa posle utakmice Dalasa i Los Anđeles Lejkersa.

Dončić i Džejms odigrali su neverovatne utakmice ostvarivši obojica po tripl-dabl, a pobeda je na kraju pripala franšizi iz "grada anđela".

Lebron je na kraju meča pohvalio Luku rekavši mu da je "opak košarkaš", a reprezentativac Slovenije je nakon duela rekao da mu to znači.

"Pratim Džejmsa od kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klinac. Idol mi je od početka. Osećam se zaista posebno što mogu uopšte da igram na ovakav način protiv njega i što je mi je rekao to posle utakmice".

Dončiću je ovo druga sezona u najjačoj ligi na svetu i nakon što je u prvoj oduševio sve u najjačoj ligi na svetu, sada lestvicu diže na još veći nivo prosečno beleživši 26,2 poena, 9,6 skokova i 8,4 asistencija.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pljušte pohvale, LeBron opisao Luku u stilu Sema Džeksona! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019

Fantastične partije pružili su Džejms i Dončić u pobedi Lejkersa nad Dalasom...Nastavio je Luka Dončić da ispisuje istoriju NBA lige, sinoć je protiv Lejkersa ubacio 31 poena uz 15 asistencija i 13 skokova, za svoj 10. tripl-dabl u najjačoj ligi sveta...Postao je najmlađi igrač koji je zabeležio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.