Pljušte pohvale, LeBron opisao Luku u stilu Sema Džeksona! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte pohvale, LeBron opisao Luku u stilu Sema Džeksona! (video)

Fantastične partije pružili su Džejms i Dončić u pobedi Lejkersa nad Dalasom.

Nastavio je Luka Dončić da ispisuje istoriju NBA lige, sinoć je protiv Lejkersa ubacio 31 poena uz 15 asistencija i 13 skokova, za svoj 10. tripl-dabl u najjačoj ligi sveta.

Postao je najmlađi igrač koji je zabeležio takav učinak protiv "Jezeraša", kao i najmlađi igrač u istoriji lige koji je upisao tripl-dabl sa 15 asistencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
LeBron je ipak nakon duela sa slovenačkim reprezentativcem imao više razloga za zadovoljstvo, vodio je Lejkerse do pobede sa 39 poena, 16 asistencija i 12 skokova, više o sinoćnjem duelu OVDE.

Nakon susreta, LeBron je prišao Dončiću, zagrlio ga i u stilu Semjuel L. Džeksona mu poručio da je "bad motherf**ker".

"To je bilo ludo za mene. Odavno ga pratim. Bio mi je idol od početka. Ovakva utakmica protiv njega i te reči koje mi je rekao posle meča su bile zaista posebne za mene", izjavio je Dončić.

LeBron je takođe nakon susreta iskoristio priliku da kaže koju o rukiju godine.

"Nikada ne znate koga možete da insirišete tokom svoje karijere. Nadate se da možete da inspirišete narednu generaciju. Ja sam uspeo, igrajući na pravi način, uvek uključujući moje saigrače i igrajući zbog čistote ove igre, da inspirišem momka koji čak nije iz Amerike. I to je zaista posebno.

Naravno, vidimo za šta je on sve sposoban. Ta mogućnost da kreira ne samo za sebe već i za svoje saigrače, skokovi. Igranje zbog čiste ljubavi prema igri. To je predivna stvar za videti
", izjavio je Džejms.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.