Dobre vesti za Golden Stejt - Kari spreman za plej-of

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Golden Stejt - Kari spreman za plej-of

Kako prenosi američki ESPN povreda plejmejkera Golden Stejta Stefa Karija nije ozbiljna koliko se mislilo u prvih mah i on bi mogao na teren do početka plej-ofa u NBA ligi, koji startuje 14. aprila.

Kari, koji se nedavno oporavio posle povrede skočnog zgloba, napustio je teren tokom treće četvrtine utakmice protiv Atlanta Hoksa, koju su Voriorsi dobili sa 106:94.

Stef Kari je u subotu išao na magnetnu rezonancu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koja je potvrdila da je u pitanju istegnuće drugog stepena medijalnog kolateralnog ligamenta levog kolena.

Kako prenosi dobro upućeni novinar ESPN Adrijan Vojnarovski, Kari će za tri nedelje ponovo na procenu stepena povrede, a na teren bi mogao da se vrati pred start plej-ofa.

Vojnarovski navodi da su ovo dobre vesti za Golden Stejt, jer je Kari sličnu povredu imao i 2016. godine, kada je pauzirao dve nedelje.

Steph Curry suffered a Grade 2 MCL sprain in his left knee, league source tells ESPN. He will be re-evaluated in three weeks. He could return near start of playoffs. All in all, good news for the Warriors.

Breaking: Steph Curry suffered a Grade 2 MCL sprain in his left knee, league source tells @wojespn. He will be re-evaluated in three weeks. pic.twitter.com/XgcHhGU7E7

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kari snimio koleno, ovo su prve procene, u Voriorsima nelagoda...

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2018, 11:07

Svi se sećaju šta se dogodilo pre dve godine, polovinom aprila će stvari biti jasnije....Stef Kari će propustiti ostatak regularnog dela sezone, u najboljem slučaju...Naime, posle pregleda na kolenu koje je povredio u petak uveče, objavljeno je da su u pitanju ligamenti, ali ne ona najgora povreda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.