Da li su Hit i Kazins savršen spoj?

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 14:19

Da li su Hit i Kazins savršen spoj?

Američki košarkaš Demarkus Kazins na radaru je Majami Hita pred nastavak NBA sezone.

NBA sezona je naprasno prekinuta i vraća se tek 31. jula, kada će se 22 ekipe prvo boriti za pozicije u plej-ofu, a onda krenuti u doigravanje.

Jedna od ekipa koje su sigurne u ple-ofu je Majami Hit, koji već planira o pojačanju u vidu iskusnog centra Demarkusa Kazinsa.

Kazins je ove sezone bio sa Los >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Anđeles Lejkersima, ali je dobio otkaz kako jer zbog povrede koja ga je udaljila sa terena nije mogao da pomogne ekipi.

Kako javlja američki novinar Ira Vinderman, koji je zadužen za dešavanja u Hitu, Kazins bi vrlo lako mogao da završi pod upravljačkom palicom Erika Spolstre ove sezone.



"Kada je Hit napravio trejd 6. februara za Andrea Iguadalu, Džeja Kraudera i Solomona Hila, Pet Rajli je rekao da je trejdovanjem Džastisa Vinsloua, Džejmsa Džonsona i Diona Vejtersa u timu ostalo dovoljno (finansijskog) mesta da dovedi još jednog igrača putem otkupa. Onda, dok je Hit razmatrao koga može da uzme, liga se ugasila. Tako da je tačno da oni imaju uslova za takav potez, ali nemaju mesta u sastavu, pa bi morali da se oslobode jednog igrača (Solomon Hil? Judonis Haslem? Kris Silva?)",
napisao je Vinderman.

Kazins nije izlazio na teren tokom ove sezone, zbog povrede ukrštenih ligamenata, a prošle je, igrajući za Golden Stejt Voriorse, imao 16,3 poena i 8,2 skoka po meču.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.