DOŠAO U NBA: Bivšeg košarkaša Partizana su bukvalno sahranili, a sad ima životnu šansu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 13:53

DOŠAO U NBA: Bivšeg košarkaša Partizana su bukvalno sahranili, a sad ima životnu šansu

Ponuda koja se ne odbija.

Nekadašnji košarkaš Partizana Milton Palasio od sledeće sezone biće u Stručnom štabu Portlanda. Ljubimac navijača crno-belih posle okončanja igračke karijere okrenuo se trenerskom poslu. Radio je u razvojnoj ekipu Bruklin Netsa - Long Ajlend Netse, a sada je dobio ponudu tima iz Oregona.

Novembra 2019. godine sve u Srbiji pogodila je informacija da je Milt poginuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle navodne saobraćajne nesreće u Torontu. Na sreću vest je brzo demantovana, a Palasio je potvrdio da je živ i zdrav.

The Portland Trail Blazers say they have hired Scott Brooks, Roy Rogers, Steve Hetzel, Edniesha Curry and Milt Palacio as assistant coaches and Parker Hines as video coordinator, adding to head coach Chauncey Billups’ staff.

— Marc J. Spears (@MarcJSpears) August 2, 2021

Sa crno-belima Palasio je osvojio ABA ligu, titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća i vrlo brzo postao ljubimac navijača.

Pre dolaska u Beograd igrao je u ekipama u ekipama Vankuver Grizlisa, Boston Seltiksa, Finiks Sansa, Klivlend Kavalirsa, Toronta Reptorsa i Jute Džez.

Zvezda večeras (21.00) čeka Šerif i želi da stekne kapital i mirno otputuje na revanš u Moldaviju. Kvota na keca je 1,40, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Šerif.

U Evropi igrao je još za Himki, Kavalu, Kahu Laboral, Bnei Hašaron i Lijetuvos Ritas. Od 2013. bavio se trenerskim poslom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.