DEŠAVANJA ZA VIKEND RAZOČARALA RAKOČEVIĆA: To su razmažene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 14:40

DEŠAVANJA ZA VIKEND RAZOČARALA RAKOČEVIĆA: To su razmažene zvezde

Vrlo otvoreno.

Igor Rakočević pažljivo je za vikend ispratio dešavanja na NBA Ol staru i izneo vrlo zanimljive utiske. Nekadašnjem košarkašu Minesote nimalo se nije dopalo ono što je video na meču „svih zvezda“ u Indijanapolisu.

- Nekada sam se budio usred noći da gledam NBA Ol star, snimao na kasete i gledao po 200 puta istu utakmicu… >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Utakmice kao finale plej-ofa , igrači koji su držali do sebe, davali maksimum i pokušavali da dokažu jedni drugima ko je bolji i da donesu pobedu svojoj strani NBA.

Danas su toliko uništili Ol star bezveznim izazovom veština, nezalaganjem na utakmici do nivoa sramote, igrači namernim propuštanjem „protivnika“, šutiranjem sa 10 metara – da godinama već ne gledam. Totalna komercijalizacija i razmaženost „zvezda“.

Uz retke igrače i ekipe koji su izuzeci. Mekana igra, nevraćanje u odbranu, milion prekida, odsustvo bilo koje količine ozbiljne taktike (pogotovu u odbrani), neodgovornost pa i najboljih igrača, tehničke greške za najmanje ispoljavanje emocija… Ali najveća reprezentacija ovoga je na Ol staru. Eventualno pogledam „hajlajte’“ zakucavanja, da vidim nova fizička dostignuća - napisao je Rakočević na društvenoj mreži „Iks“.

Nekada sam se budio u sred noci da gledam NBA All-Star, snimao na kasete i gledao po 200 puta istu utakmicu... Utakmice kao finale play-offa , igraci koji su drzali do sebe, davali maksimum i pokusavali da dokazu jedni drugima ko je bolji i da donesu pobedu svojoj 'strani' NBA.…

— Igor Rakocevic (@IgorRakocevic) February 20, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.