Bum-bum Radulja, trojkaš Birča, NBA Nikola! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Bum-bum'' Radulja, trojkaš Birča, NBA Nikola! (video)

U senci događaja na Evropskom prvenstvu u fudbalu, večeras košarkaške reprezentacije Srbije i Francuske igraju drugu pripremnu utakmicu za kvalifikacioni turnir za OI.

Podsetimo, prvi meč je pre par dana Srbija kao gost u Parizu dobila sa 79-77, a večerašnji se igra u našoj najvećoj dvorani, ''Kombank Areni''.

U prilogu je nekoliko zanimljivih detalja iz prvog poluvremena koje je Francuskaa dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa minimalnih 36:34.

Za početak, zakucavanje Miroslava Raduljice.



Prvu trojku za Srbiju večeras je postigao novi košarkaš PartizanaStefan Birčević.



Evo i prvih poena Nikole Jokića na večerašnjoj utakmici...



Evo i jedne maestralne asistencije Teodosića koju Simonović nije pretvorio u pogodak.



U samom finišu prvog poluvremena, i Nikola Kalinić je pogodio za tri poena.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija opet bolja od Francuske! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016

Nije bilo dovoljno 40 minuta našim momcima da ponovo savladaju Francuze, te je oko 11 hiljada ljudi u "Kombank Areni" gledalo produžetke...Sjajan meč u "Kombank areni" i nova pobeda Srbije, nakon produžetaka..."Tesno" je bilo tokom čitavih 40 minuta, rezultatska klackalica je bila na snazi, a na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.