Brajant: Da su Lejkersi Titanik, potonuo bih zajedno s brodom, neću skočiti

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant: Da su Lejkersi Titanik, potonuo bih zajedno s brodom, neću skočiti

„Neće uvek biti šampanjca i slavlja, mora se proći i kroz teška vremena“, poručio je košarkaš

Nekadašnji strah i trepet NBA lige Los Anđeles Lejkersi prolaze kroz veoma težak period, zabeležili su najgori start u istoriji, najgora su odbrana lige i pretposlednji su tim na Zapadnoj konferenciji.

Zvezda ekipe Kobi Brajant je rekao da je privržen ekipi uprkos lošim rezultatima i to na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veoma poetski način.

„Da je ovo Titanik potonuo bih zajedno sa brodom. Neću skočiti. Neće uvek biti šampanjca i slavlja. Mora se proći i kroz teška vremena“, poručio je legendarni košarkaš.

Brajant kaže i da će ova situacija pomoći da se odvoji kukolj od žita.

„Ovde će se saznati kakav će tvoj identitet biti. Saznaće se ko je takmičarski nastrojen, ko će iskoračiti i prihvatiti izazov“, objasnio je košarkaš.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.