Boston pobedio Majami i došao na korak do finala NBA lige

Izvor: Beta, 26.Maj.2022, 07:32

Boston pobedio Majami i došao na korak do finala NBA lige

Košarkaši Bostona poveli su sa 3:2 protiv Majamija u finalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas pobedili sa 93:80 i došli na korak do velikog finala.Seltikse su predvodili Džejlen Braun sa 25 poena i Džejson Tejtum sa 22 poena, 12 skokova i devet asistencija. Al Horford pobedi je doprineo sa 16 poena, sedam skokova i pet asistencija, a Derik Vajt sa 14 poena i pet asistencija.Naredna utakmica biće 140. utakmica za Horforda u plej-ofu. Nijedan igrač nije odigrao toliko mečeva u doigravanju, a da se nije plasirao u finale NBA lige i Horford može to da promeni u šestom meču.U ekipi Majamija najefikasniji je bio Bem Adebajo sa 18 poena uz 10 skokova,  Gejb Vinsent postigao je 15 poena, Džimi Batler 13 poena, uz šest skokova, četiri asistencije i dve blokade, a Dankan Robinson 11 poena.Majami je šutirao iz igre samo 32 odsto, a za tri poena 7/45. U ekipi nije bilo povredjenog Tajlera Hiroua.Majami je na poluvremenu imao pet poena prednosti, a Boston je utakmicu prelomio u drugom poluvremenu serijom 24:2, kada je vodjstvo od 59:58 uvećao na 83:60.Naredna šesta utakmica na programu je u noći izmedju petka i subote u Bostonu, a domaćoj ekipi potrebna ...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOSTON NA KORAK DO VELIKOG FINALA ČEKANOG 12 GODINA: Majami na pragu eliminacije, tandem Seltiksa dominirao na Floridi (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Maj.2022

Košarkaši Bostona poveli su sa 3:2 protiv Majamija u finalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su pobedili sa 93:80 i došli na korak do velikog finala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.