Boston od -21 do brejka u Klivlendu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston od -21 do brejka u Klivlendu

Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju Klivlend 111:108 i smanjili rezultat na 1:2 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Seltiksi su u Klivlendu slavili trojkom Ejverija Bredlija u poslednjoj sekundi i vratili jedan brejk, ali i naneli prvi poraz aktuelnom šampionu u doigravanju.

Pobeda dobija još više na značaju kada se zna da je Boston igrao bez svog najboljeg igrača Ajzee Tomasa zbog povrede i da je nadoknadio čak 21 poen zaostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u trećoj deonici.

Tomasa je odlično odmenio Markus Smart sa 27 poena, Bredli je dodao 20, Al Horford 16, dok su kod Kavalirsa istakli Kajri Irving sa 29 i Kevin Lav sa 28, a podbacio Lebron Džejms sa samo 11.

Četvrta utakmica, takođe u Klivlendu, igra se u noći između utorka i srede.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Bredli trojkom u poslednjoj sekundi vratio Boston u finale ‘Istoka’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2017

U trećem meču finala ‘Istoka’ Boston je kao gost savladao Klivlend 111:108 i tako smanjio zaostatak u seriji na 2:1 pred novi meč u Ohaju.. . Seltiksi su vratili jedan ‘brejk’. I to onako najslađe, trojkom u poslednjoj sekundi utakmice. Bio je ovo neverovatan preokret, sredinom treće četvrtine...

Nastavak na HotSport.rs...

Boston smanjio na 1:2 u finalu Istoka

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2017

Košarkaši Bostona smanjili su na 1:2 u finalu plej-ofa Istočne koferencije u NBA ligi, pošto su noćas u gostima pobedili Klivlend sa 111:108...Pobedu Seltiksima doneo je Ejveri Bredli "trojkom" u poslednjim trenucima utakmice. Boston je tako prekinuo niz od 13 pobeda u plej-ofu aktuelnog šampiona...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NBA: Bredli trojkom srušio Klivlend i produžio seriju

Izvor: Press, 22.Maj.2017

Uprkos tome što su imali 21 poen zaostatka košarkaši Bostona su uspeli sve to da nadoknade i bez Ajzee Tomasa slave u Klivlendu - 111:108. . foto: novosti.rs. Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju Klivlend 111:108...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.