NBA: Bredli trojkom srušio Klivlend i produžio seriju

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Bredli trojkom srušio Klivlend i produžio seriju

Uprkos tome što su imali 21 poen zaostatka košarkaši Bostona su uspeli sve to da nadoknade i bez Ajzee Tomasa slave u Klivlendu - 111:108.
foto: novosti.rs
Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju Klivlend 111:108 i smanjili rezultat na 1:2 u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Seltiksi su u Klivlendu slavili trojkom Ejverija Bredlija u poslednjoj sekundi i vratili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jedan brejk, ali i naneli prvi poraz aktuelnom šampionu u doigravanju.
Pobeda dobija još više na značaju kada se zna da je Boston igrao bez svog najboljeg igrača Ajzee Tomasa zbog povrede i da je nadoknadio čak 21 poen zaostatka u trećoj deonici.
Tomasa je odlično odmenio Markus Smart sa 27 poena, Bredli je dodao 20, Al Horford 16, dok su kod Kavalirsa istakli Kajri Irving sa 29 i Kevin Lav sa 28, a podbacio Lebron Džejms sa samo 11.
Četvrta utakmica, takođe u Klivlendu, igra se u noći između utorka i srede.
 





 
 .
 






 

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.