Boston ne staje, kralj i Klivlend u problemu

Izvor: RTS, 16.Maj.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston ne staje, "kralj" i Klivlend u problemu

Boston dva, Klivlend nula! To je trenutni rezultat u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige, nakon što je domaćin iz Masačusetsa slavio i noćas sa 107:94!
Fantastične partije Seltiksa u plej-ofu se nastavljaju. Ekipa koju sa klupe predvodi odlični trener Bred Stivens, a koja igra bez svoje dve najveće zvezde (Irving i Hejvord) nanaela je i drugi poraz Klivlendu u finalu Istoka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Šestorica igrača u pobedničkom timu bila je dvocifrena - Braun najefikasniji sa 23, Rozir ponovo dobar sa 18, iskusni Horford je dodao 15, energični Moris 12, dok su sjajni ruki Tejtum i beskompromisni defanzivac Smart ubacili po 11 poena.
U poraženim Kavsima, koji su sada u vrlo nezavidnom položaju, spektakularnu tripl-dabl partiju prikazao je Lebron Džejms, postigavši 42 poena uz 12 asistencija i 10 skokova.
Podršku je imao od Kevina Lava sa 22 poena i 15 skokova, dok je još jedino Korver bio dvocifren sa 11.
Serija se sada seli u Ohajo, gde će Kavsi biti domaćini u naredna dva susreta.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Boston ne staje, "kralj" i Klivlend u teškoj situaciji

Izvor: RTS, 16.Maj.2018

Boston dva, Klivlend nula! To je trenutni rezultat u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige, nakon što je domaćin iz Masačusetsa slavio i noćas sa 107:94! . Fantastične partije Seltiksa u plej-ofu se nastavljaju....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.