Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 04:49

Bogdanović nastavlja da sanja šampionski prsten u NBA ligi (VIDEO)

Atlanta dobila majstoricu u Filadelfiji sa 103:96, slavila sa 4:3 u polufinalnoj seriji i izborila finale Istočne konferencije protiv Milvoki Baksa. Srpski as bio rovit, ubacio samo četiri poena. Briljirali Kevin Herter i u finišu Trej Jang i Danilo Galinari. Embid i Heris usamljeni kod domaćina

Pokorio je Bogdan Bogdanović Srbiju i region sa Partizanom, sa Fenerbahčeom bio šampion Evrope, sa repezentacijom Srbije osvojio srebra na Evrobasketu, Mundobasketu i Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrama u Rio de Žaneiru, a ove sezone sa Atlantom, u debitantskom učešću u plej-ofu, ostaje u borbi za šampionski prsten. Hoksi izazivaju Milvoki Bakse u finalu Istočne konferemcije. U majstorici polufinalne serije, tim iz Džordžije je treći put dobio Seventikserse u Filadelfiji – 103:96 i sa 4:3 u seriji izborio nastavak bitisanje za krunu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Prvu meč loptu na svom parketu Hoksi su prokockali pre dve večeri. Filadelfija je u majstoricu ušla kao favorit, ali slavi Atlanta. Srpski as je bio rovit, videlo se da nije 100 odsto sprema, ali stisnuo je zube u ključnom meču sezone, nije ostavio saigrače na cedilu. Nije bio to obnaj sjajni Bogdan koji rešeta protivničke koševe. Igrao je nešto više 21 minut, ali je dao doprinos u pobedi. Postigao je samo četiri poena. Šutirao je iz igre 2/8, za tri poena je bio loš – 0/4. Imao je i po dva skoka i asistencije. Počeo je četvrtu četvrtinu, ali posle manje od dva minuta je napustio parket i nije ulazio do kraja.

Uskoro opširnije...

NBA LIGA – PLEJ-OF

ZAPADNA KONFERENCIJA – FINALE (PRVA UTAKMICA)

Nedelja

Finiks – Los Anđeles Klipers 120:114 /u seriji: 1:0/

/Buker 40 - Džordž 34/

ISTOČNA KONFERENCIJA - POLUFINALE (MAJSTORICA)

Ponedeljak

Filadelfija - Atlanta 96:103 /u seriji: 3:4/

/Embid 21 - Herter 27/

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problem za Atlantu, ali i Srbiju – Bogdanović sa longetom zbog povrede kolena

Izvor: RTS, 21.Jun.2021

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imaće šansu da se sa Atlantom bori za finale NBA lige, ali je pitanje da li će biti spreman za seriju protiv Milvoki baksa. Bogdanović ima problema sa povredom desnog kolena, zbog čega je u majstorici sa Filadelfijom igrao samo u prvom poluvremenu, dok...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.