Bjelica otkrio NBA ligi šta sve ume: Ne mogu da verujem da sam uz Garneta

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica otkrio NBA ligi šta sve ume: Ne mogu da verujem da sam uz Garneta

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica predstavio se Amerikancima kao novo pojačanje Minesote. Oduševljen je dolaskom u najjaču ligu sveta, NBA, ali ne želi da se poredi sa bilo kim, već da izgradi ime.

“Veoma sam uzbuđen što ću biti deo tima, i dalje ne mogu da verujem da ću biti u timu sa Kevinom Garnetom, od koga ću mnogo naučiti. Ostvario mi se san. Ne bih voleo samo da se poredim sa drugima, hoću da budem Nemanja Bjelica“, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bjelica na "medija deju" kluba, uz opasku da mu se dopada nadimak "profesor velikih šuteva".

He's here! @Bjelica88 enjoying his first #WolvesMediaDay. pic.twitter.com/3iLsXwvgMt

Amerikancima je bilo zanimljivo što će biti "ruki" kao 27-godišnjak.

"I jesam i nisam ruki jer imam iskustvo, zbog kog ću biti spreman za NBA. Moram da se spremim za veoma napornu sezonu, a pripremam se kao što sam činio u Evropi, dajući maksimum. Mogu da igram pik-en-rol, kreira saigračima i sebi, šutiram, dobro se snalazim u svim ulogama jer sam igrao i pleja i krilnog centra", rekao je bivši igrač Fenerbahčea uz podsećanje na dane u Crvenoj zvezdi.

"Jesam sad 'četvorka', ali sam kod Pešića igrao na poziciji pleja što mi je pomoglo u karijeri. Drago mi je i što ću biti u klubu uz Nikolu Pekovića, on je najbolji evropski centar, uz to je dobra osoba", poručio je Bjelica, koji će se prilagođavati i uz Damjana Rudeža, hrvatskog košarkaša koji je prošlu sezonu proveo u Indijani, pa već ima NBA iskustvo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.