Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2023, 13:05

Beba iz izbjegličke kolone danas je supruga najboljeg košarkaša na svijetu (FOTO)

Nikola Jokić ostvario je istorijski uspjeh kada je sa ekipom Denvera pobijedio Majami u petoj utakmici velikog NBA finala i tako su postali po prvi put NBA šampioni u istoriji franšize. Sa njim je slavila porodica, a veliku pažnju privukla je kćerkica Ognjena i supruga Natalija Jokić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srpski trener iz Denvera: Jokić je bio mlad, nije znao gde je i zašto došao

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 12:46

Ognjen Stojaković, srpski trener koji radi u Denveru, govorio je o Nikoli Jokiću...Nagetsi su postali šampioni NBA lige prvi put u istoriji, a put do velikog uspeha je bio dug...Jokić je u Denver stigao 2014, u momentu kada je Stojaković već godinu dana bio član stručnog štaba..."Došao je mlad,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.