BIO IZA ZAGORCA NA DRAFTU: Sada dominira NBA ligom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 20:52

BIO IZA ZAGORCA NA DRAFTU: Sada dominira NBA ligom

Čudni su putevi...

Košarkaš Bostona Malkom Brogdon proglašen je za najboljeg šestog igrača NBA lige.

Bek Bostona dobio je 60 od 100 glasova, dok je na drugom mestu završio košarkaš Njujork Niksa Imanuel Kvikli.

Brogdon ove sezone prosečno postiže 14 poena, 4,2 skoka i 3,7 asistencija.

Ono što je zanimljivo jeste da je bivši kapitena Partizana Rade Zagorac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio draftovan pre Malkoma Brogdona.

On je u NBA draftu 2016. godine izabran od strane Bostona kao 35. pik, pa prosleđen u Memfis, dok je Brogdon kao 36. pik izabran od strane Milvoki Baksa.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Katai igrač godine po izboru navijača šampiona Srbije

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 20:10

Aleksandar Katai proglašen je za igrača sezone u kojoj je Crvena zvezda po šesti put zaredom osvojila titulu u Superligi Srbije...U anketi u kojoj su glasali navijači Crvene zvezde, Katai je ubedljivo trijumfovao...Sa neverovatnih 610 glasova Katai je izabran za najboljeg igrača u 2022. godini...Drugo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.