Katai igrač godine po izboru navijača šampiona Srbije

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 20:10

Katai igrač godine po izboru navijača šampiona Srbije

Aleksandar Katai proglašen je za igrača sezone u kojoj je Crvena zvezda po šesti put zaredom osvojila titulu u Superligi Srbije.

U anketi u kojoj su glasali navijači Crvene zvezde, Katai je ubedljivo trijumfovao.

Sa neverovatnih 610 glasova Katai je izabran za najboljeg igrača u 2022. godini.

Drugo mesto u anketi pripalo je Strahinji Erakoviću sa 467 glasova.

Bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan od najstandarnijih u timu, pokrivao pozicije štopera i beka. U situacijama kada je bio bliže golu nizao je asistencije, a kruna napornog rada došla je u vidu poziva na Svetsko prvenstvo.

Momak rođen 2001. godine je bio deo najveće smotre fudbala na svetu, a nema sumnje da je ovo tek početak njegove fenomenalne karijere.

Treća pozicija došla je u ruke uvek sigurnog čuvara mreže Crvene zvezde - Milana Borjana koji je dobio 396 glasova. Golman rođen u Kninu je sinonim za liderstvo, istrajnost i pobede.

Gelor Kanga je sa 327 glasova poneo četvrtu poziciju u trci za igrača godine, dok je najboljeg asistenta ekipe Mirka Ivanića podržalo 285 zvezdaša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.