BATLER: Baš me briga šta iko misli o rezultatima Majamija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 11:12

BATLER: Baš me briga šta iko misli o rezultatima Majamija

Najbolji igrač Hita samouveren.

Košarkaš Majamija Džimi Batler izjavio je da je njegov tim verovao u pobedu protiv Bostona u prvom meču finala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, Majami jenapravio brejk, pošto je u gostima pobedio Boston 123:116 u prvom meču finala Istoka.

Ekipa Hita je startovala sa osme pozicije u plej-ofu, ali je uspela da stigne do finala Istočne konferencije.

- Naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam mislio da je moguće da dođemo do finala. Naravno da smo svi mislili. A, najbolje od svega je što nas i dalje nije briga šta iko od vas misli. Nije nas briga da li mislite da li ćemo da pobedimo, nikada nije i nikada neće - rekao je Batler na konferenciji za medije.

- Znamo kakvu grupu momaka imamo u svlačionici i koliko samopouzdanja svakom od nas daje trener Erik Spoelstra, kao i Pet Rajli. Naš krug je mali, ali u njemu ima toliko ljubavi. Dajemo toliko samopouzdanja jedni drugima i igramo košarku na pravi način, znajući da uvek imamo šansu - dodao je Batler.

Serija se igra na četiri pobede, a naredni meč je na programu za dva dana u Bostonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Košarkaški IQ kakav se ne viđa svaki dan VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023

Košarkaš Majamija Dankan Robinson pokazao je izuzetnu snalažljivost i intelekt u prvoj utakmici finala Istočne konferencije protiv Bostona...Član tima sa Floride se izvukao na šut za tri gde je fintirao Džejsona Tejtuma koji je krenuo za njim kako bi ga izblokirao...Robinson se digao na šut,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.