Košarkaški IQ kakav se ne viđa svaki dan VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 20:20

Košarkaški IQ kakav se ne viđa svaki dan VIDEO

Košarkaš Majamija Dankan Robinson pokazao je izuzetnu snalažljivost i intelekt u prvoj utakmici finala Istočne konferencije protiv Bostona.

Član tima sa Floride se izvukao na šut za tri gde je fintirao Džejsona Tejtuma koji je krenuo za njim kako bi ga izblokirao.

Robinson se digao na šut, Tejtum je prolete, a Robinson je pogodio u leđa svog saigrača Bema Adebaja kako bi vratio dribling i potom imao otvoren šut.

Majami je na kraju slavio u Masačusetsu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultatom 123:116, a ponajviše zahvaljujući Džimiju Batleru koji je u drugom poluvremenu postigao 35 poena.

Dankan Robinson jeste pokazao zavidan košarkaški IQ u ovoj situaciji, ali je na parketu proveo samo nešto više od šest minuta. Nije uspeo da se upiše u strelce, a promašio je oba pokušaja za tri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.