Izvor: Blic, 06.Okt.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma ambasadorima: NATO je bombardovao Srbiju da na vlast na Kosovu dovede teroriste

Predsednik JS Dragan Marković Palma rekao danas u Jagodin,i na sastanku sa ambasadorima šest arapskih i afričkih država, da je NATO doveo na vlast na Kosovu terorioste i da je oteo deo teritrorije Srbije.

On se ogradio i rekao da je to izjavio u ime građana Srbije i da to nije zvaničan stav Vlade Sribije.

- NATO je bombardovao Srbiju da bi doveo na vlast teroriste Hašima Tačija, kao i ostale teroriste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Haradinaja, Limaja, koji su ubijali i proterali Srbe sa Kosova i Metohije. Istovremeno, otet je deo teritorije Srbije, odnosno Kosovo i Metohiju. To Srbija nikada neće zaboraviti. Srbija jedina od svih evropskih država zna šta je rat, zna šta je stradanje civila. Posebno sam bio potresen, kao i svi građani Srbije, prizorima iz trenutno najvećeg ratnog sukoba na bliskom istoku, kada je iz ruševina jedne zgrade, posle četiri dana, izvučena dvogodišnja beba - kazao je Marković.

On je u svoje i u ime JS uputio molbu najodgovorinijima za ratne sukobe u svetu: "Molim glavne organizatore svih ratova na svetu da prestane rat na svim kontinetima, da zavlada mir i da se vrate svi proterani na svoja ognjišta".

On je istakao da istina o Srbiji nije ovakva kako su to prikazivali svetski mediji, te da Srbiji treba podrška ambasadora da je prikažu onakvom kakva jeste.

- Srbija je sada najsigurnija zemlja za investitore. Ni jedan evropska država nema takvu političku stabilnost kao Srbija. Niko nema ekonomski rast kao Srbija, bezbednost, a sve to zahvaljujući Vladi Srbije - zaključio je on.

Sastanku u Jagodini prisustvovali su ambasadori iz Palestine, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Iraka, Libije, Maroka i Katara.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Srbija najsigurnija država za investiranje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2016

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković ocenio je danas da je Srbija trenutno "najsigurnija i najstabilnija" zemlja za investitore i pozvao investitore iz arapskih zemalja da ulažu u Srbiju..."Nijedna evropska država nema takvu političku stabilnost kao Srbija, nema ekonomski rast kao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.